Skip to main content

Omschrijving

Commerciële Tijger
Als commerciële tijger ben je verantwoordelijk voor het generen van new business afspraken bij de bekende organisaties in Nederland. Je bereikt dit door het voeren van inhoudelijke telefoongesprekken, follow-up e-mails en via social selling. Omdat je op hoog niveau communiceert heb je veel direct contact met onze opdrachtgevers en ga je regelmatig mee naar de door jou gemaakte new business afspraken.

Wegens succes zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s

Wij geloven dat business volgt uit relaties. Wij besteden daarom veel tijd aan de selectie, ontwikkeling en training van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn HBO of universitair geschoold en willen zich commercieel verdiepen.

Meer informatie over ons, onze medewerkers en oud medewerkers is ook te vinden via LinkedIn .

Bedrijfsprofiel

Tricycle is een jong en vooruitstrevend marketing- en salesbureau dat zich specialiseert in het matchen van executives op C-level middels leadgeneratie, leadnurture en social selling. Wij zijn een snel groeiend commercieel bedrijf met een informele, collegiale en resultaatgerichte cultuur.

Training

Voordat je start ontvang je een training vanuit onze eigen Tricycle Academy. Na deze training ben je klaar om aan de slag te gaan.

Vereisten

HBO/WO niveau
Commerciële instelling
Schrijfvaardigheden is een pre

Leave a Reply