Skip to main content

Op dinsdag 9 mei organiseert Tricycle Europe wederom een seminar, dit keer rond het thema “Lead nurturing”.

Locatie: Wibautstraat 125 , Amsterdam
Datum & tijd: 9 mei 2017, 9:00 – 11:30 uur

Lead nurturing houdt kort gezegd de verzorging van het klantenbestand in. Het is een van de meest krachtige verkoop instrumenten binnen handels- en productiebedrijven.

Consumentengedrag is veranderd, ook in de zakelijke markt. Dit merken we dagelijks. Waar we er bijvoorbeeld 5 jaar geleden van uitgingen dat de aangelegde database nog steeds up to date en correct was, zien we nu dat dit absoluut niet meer het geval is.

Waar de meeste oplossingen gericht zijn op de voorkant van het verkoop proces, richt lead nurture zich op binnenhouden van bestaande klanten en het verminderen van de uitstroom.
De mogelijkheid om omzet te behalen uit een database die in feite al gebouwd is, verandert de de manier waarop we zaken kunnen doen. Dit proces vergt maar een minimale investering van de verkoop en marketing afdeling en genereerd direct extra omzet.

Natuurlijk krijgt u ruimschoots de gelegenheid om ervaringen te delen en zelf kennis te maken met de mogelijkheden die de Tricycle Europe oplossingen voor verschillende doeleinden bieden en zullen we dieper ingaan op alle voordelen van lead nurture en hoe een effectief end-to-end customer lead nurture process eruit ziet.

 

 

Bedrijven die uitblinken in lead nurturing genereren 50% meer sales-klare leads met 33% lagere kosten Bron: Forrester Research)

Leads die door een lead nurture programma in verkoop komen doen 47% grotere aankopen dan leads die niet zijn genurtured. (Bron: The Annuitas Group)

Bedrijven die lead management automatiseren zien 10% toename in inkomsten binnen 6-9 maanden. Bron: Gartner Research)

 

Inschrijven of meer informatie?

Bel naar 020 8202100 of mail naar info@tricycle-europe.com t.a.v. Joshua Oosterhuis.

Leave a Reply