Skip to main content

Social Selling programma voor Microsoft Partners
Tricycle’s LinkedIn experts Job Thomassen en Mali Kuhns waren uitgenodigd om bij Microsoft Duitsland in Keulen een seminar te geven op de Marketing Workshop Day for Microsoft Partners.

Het doel was om bewustwording te creëren voor innovatieve marketing strategieën. Onze experts benadrukten het belang van een professional identity en een stabiele online presence en dat dit prioriteit zou moeten hebben binnen iedere organisatie. Omdat 75% van de B2B buyers zich oriënteert op social media.

Lef loont
Een organisatie moet op een bepaald niveau durven te veranderen. Nieuw gedrag en nieuwe ontwikkelingen aanleren kost tijd maar deze veranderingen zijn noodzakelijk om groter te worden.

Niet alleen de directeur, nee, ieder teamlid telt mee om dit proces tot een succes te maken. Iedereen moet op één lijn komen te zitten door de uitstraling van de organisatie waarvoor zij werken uit te dragen. Onze experts lieten voorbeelden zien van wat een eenduidige uitstraling met de groei van een organisatie doet.

Van ‘act social’ naar ‘be social’
In de loop van de dag werd het de deelnemers steeds duidelijker dat zij hun ‘sociale’ gedrag moesten aanpakken. Ze begrepen hoe je je online kunt profileren om potentiële klanten te generen en bestaande klanten te behouden.

Wij bieden een kortlopend programma voor Microsoft Partners aan om te leren hoe je van ‘act social’ naar ‘be social’ kunt gaan. Daarbij ondersteunen wij de talen Engels, Frans, Duits, Spaans, Arabisch, Nederlands en Italiaans.

Meer weten over het programma? Neem contact op met Mali Kuhns, lead Microsoft Partner Social Selling Program.

Leave a Reply