Skip to main content

Gestart als bijbaan

Jesse Staats, afgestudeerd aan de HBO Music Academy in Haarlem, was op zoek naar een bijbaan. Hij kwam uit bij Tricycle en inmiddels meer dan 6 jaar werkzaam als Social Selling Coach en projectmanager. Wat maakt Tricycle zo bijzonder dat Jesse nog altijd met veel plezier naar het werkt komt? Jesse: “mijn kennis over de zakelijke markt heb ik hier opgedaan.

Passie voor sales en ondernemen

Door mijn werkzaamheden binnen Tricycle Europe heb ik contact met veel bedrijven uit diverse markten en ik spreek mensen van verschillende niveaus. Mijn passie voor sales en ondernemen is hier ontstaan. Naast dat Tricycle Europe mijn werkgever is, beschouw ik Ivar en Jochem ook als goede vrienden.”

Buiten Tricycle Europe is Jesse volop bezig met zijn onderneming. Hij heeft een eigen opnamestudio waar hij andere artiesten helpt en begeleid bij het opnemen, mixen en producen van muziek. Daarnaast organiseert hij regelmatig feesten in groot Amsterdam.

Dol op mensen

Jesse is een enthousiast persoon en communicatief sterk en weet zijn creatieve kant goed te combineren met het zakelijke. Het enthousiasme komt met name doordat hij dol is op mensen. Zo is een van zijn favoriete mensen, Gaia zijn vriendin, waar hij onlangs mee is gaan samenwonen.

Volop dynamiek dus in Jesse’s leven maar daar houdt hij ook van. Heeft hij nog wel tijd voor zichzelf? “Ja een klein beetje, die gebruikt ik vooral om uit te slapen.”

Leave a Reply