Skip to main content

Tricycle Europe verwelkomt drie nieuwe medewerkers! Bij deze een voorstelronde.

Cecile Velmans: Content Manager met een passie voor reizen

Cecile is afgestudeerd in 2013 aan The New School for Information Services in Amsterdam, een kleine HBO opleiding gespecialiseerd in Marketingcommunicatie. Na haar studie is ze in haar eentje gaan reizen door Zuid-Afrika, Kenya, Tanzania en India. Dit was een leerzame ervaring waar ze met veel mooie herinneringen op terugkijkt. Bij Tricycle Europe heeft ze een ideale plek gevonden om haar passie voor Online Communicatie verder te ontwikkelen. Als Contentmanager werkt ze met veel enthousiasme met de klant samen om interessante content te creëren. Tevens maakt ze nieuwsbrieven en beheert ze de sociale media kanalen van de klanten binnen het Lead Nurture pakket. “Tricycle is de ideale plek om mezelf te ontwikkelen omdat het een ontzettende innovatieve, snelgroeiende en jonge onderneming is.”

Noralie Bos: projectleider met passie voor dans

Noralie is sinds anderhalf jaar woonachtig in Amsterdam en sinds de zomermaanden actief als account- en projectmanager bij Tricycle Europe. In 2012 is ze afgestudeerd aan de Dansacademie tot dansdocent, choreograaf en ondernemer. Ze heeft ervaring opgedaan binnen de danswereld in binnen- en buitenland. Als docent, choreograaf en artistiek project leider ziet ze verscheidene dansorganisaties van binnen. Waarom iemand met een passie voor dans wil werken bij een marketingbureau? Heel simpel: ze wil doorleren, haarzelf uitdagen en zich verder ontwikkelen binnen de commerciële sector en Tricycle past goed bij haar mede door het jong, dynamische team en gezellige team.

Sebastiaan Haasbeek: student Commerciële Economie helemaal op zijn plek bij Tricycle

Sebastiaan is altijd al betrokken geweest binnen commerciële organisaties. Zo heeft hij hiervoor gewerkt bij het hoofdkantoor van Unique Nederland en heeft hij jaren gewerkt bij Optie #1 om nieuwe klanten te werven en contact te onderhouden met bestaande klanten. Zijn opleiding Commerciële Economie; marketing & sales, sluit hier erg goed bij aan. “Ik miste alleen een stukje ervaring op het gebied van relatie beheer. Niet zozeer om klantencontact te onderhouden maar juist  om met nieuwe klanten een band op te bouwen.” Zodoende kwam hij terecht bij Tricycle Europe om zichzelf commercieel nog beter te ontwikkelen. Omringt door slimme collega’s, gemotiveerd door twee vriendelijke bazen en met een duidelijk doel is Tricycle Europe de juiste plek voor hem.

 


Tricycle Europe
Rustenburgerstraat 10
1074 ET Amsterdam

t: 020 71 73 469
e: info@tricycle-europe.com
w: www.tricycle-europe.com

Leave a Reply