Skip to main content

Al ruim 20 jaar is DynamicHands actief als ICT dienstverlener. Zij kiezen duidelijk voor Microsoft Technologieën. Hierdoor kunnen zij hun opdrachtgevers helpen bij het zo goed mogelijke benutten van hun ICT om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. DynamicHands staat haar opdrachtgevers bij van advies, ontwerp tot implementatie.

Alle ontwikkelaars zijn Microsoft gecertificeerd en ze zijn altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. De medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring meer dan kundig. De opdrachtgevers van DynamicHands zijn vaak op zoek naar ondersteuning binnen technische rollen zoals Dotnet, SQL Server Business Intelligence, SSRS, SSAS, SSIS en Dynamics CRM.

In de lente van 2013 hebben wij de informatieaanvraag van DynamicHands ontvangen via onze website. Het benaderen en onderhouden van “koude” contacten behoort niet tot de core business van DynamicHands. Hierdoor zagen zij dat er onvoldoende commitment en discipline was bij het onderhouden van deze contacten. Waardoor de continu stroom van leads naar prospecten stagneerde.

Sinds die mooie lente verzorgen wij de leadgeneratie maar ook voor de opvolging van eerder gelegde contacten. Eens per kwartaal wordt er een nieuwsbrief verstuurd en posten wij interessante berichten op de verschillende bedrijfspagina’s zoals LinkedIn, Google+ en Facebook. De informatie aanvragen van deze contacten worden ook door ons opgevolgd.

Door het inbouwen van meerdere contactmomenten via verschillende kanalen zorgt ervoor dat DynamicHands onder de aandacht van de potentiële opdrachtgevers blijft. Wat weer leidt tot new business.

Gerben Kessen: “Met Tricycle heb ik niet alleen een uitvoerend bureau gevonden, maar echt een partner waar ik mee kan sparren op alle vlakken van marketing en sales. De verscheidenheid van mensen die bij Tricycle is voor mij erg handig. Zo kan ik bij de 1 terecht met tips and tricks voor verkoopgesprekken, bij de ander over bijvoorbeeld de opmaak van een nieuwsbrief. Kortom een fijne club!”

Leave a Reply