Skip to main content

Mensen die zich commercieel willen ontwikkelen, zijn mensen die het goed bij ons doen.

Wie zijn wij?
Wij zijn voor onze opdrachtgevers altijd op zoek naar potentiële klanten. Dit doen we door raakvlakken te vinden en op die manier een relatie op te bouwen tussen onze opdrachtgevers en beslissers. Wij doen dit altijd vanuit de gedachte dat relaties op korte en lange termijn zich het beste ontwikkelen door verschillende marketingkanalen in te zetten. En kunnen wij de meeste toegevoegde waarde opleveren voor de opdrachtgever.

Wat bieden wij?
Wij leren je hoe je kan ontwikkelen op commercieel gebied en in contact kan komen met beslissers binnen de top 500 bedrijven in Nederland. Business doen op basis van het leggen van de juiste relaties. Dat is wat je in je toekomstige werk nog vaak zal kunnen gebruiken.

Goed, een heel verhaal… hieronder de vacaturetekst en mocht je bij ons komen werken dan ontvang je een gratis laptop! 

 


 

tricycle logo nieuw

Tricycle Europe

Commercieel medewerker (24 tot 36 uur per week) 

Wegens succes zijn wij op zoek naar een ondernemende HBO/WO collega met verkoopervaring in callcenter of straatverkoop die zich zakelijk en communicatief wilt ontwikkelen.

Als commercieel medewerker ben je bezig om onze klanten te ondersteunen met hun verkoop en verantwoordelijk voor het generen van new business afspraken. Je bereikt dit door het voeren van inhoudelijke telefoongesprekken. Omdat je op hoog niveau communiceert, heb je veel direct contact met onze opdrachtgevers.

Voordat je start krijg je een training vanuit onze eigen Tricycle Academy. Na deze training ben je klaar om aan de slag te gaan.

Bedrijfscultuur
Tricycle is klantgericht en biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Binnen onze kleine organisatie van 11 medewerkers, werken hoogopgeleide mensen in de leeftijd tussen de 20 en 40 jaar.

Lijkt dit je wat of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Via 020 71 73 469
Of stuur een mail naar j.oosterhuis@tricycle-europe.com

  

Leave a Reply